
Οι κόντρες μεταξύ των κοριτσιών στο GNTM 2 συνεχίζονται.
Η Αννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας του GNTM 2, που τα μοντέλα έγιναν μέρος του δημιουργικού οράματα του Αγγελου Μπράτη.
Μετά την απόφαση αποχώρησης της Σουζάνας, τα κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM 2 για να την αποχαιρετίσουν. Η Αννα Μαρία, μιλώντας για το πλεονέκτημά της στην επόμενη φωτογράφιση, τα «έβαλε» με την Μαρτίνα και την Κάτια.
«Εάν έχω ντισαβαντάζ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα για κοπέλες που δεν θέλω να είναι μέσα στο σπίτι γιατί με ενοχλούν, γιατί υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και είναι η Κάτια και η Μαρτίνα. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάποιες άλλες. Αυτές οι κοπέλες για μένα είναι αδιάφορες, γελοίες, ότι χειρότερο μέσα σε αυτό το σπίτι και νομίζω δεν τις θέλει καμία», δήλωσε η 18χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 2.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=U2_rh_LCK2g
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.