ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από Τεχνόπολις και Δήμο Αθηναίων μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)

Κ.Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από Τεχνόπολις και Δήμο Αθηναίων μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)

Την παραίτησή της από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, φέρεται να υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες για τη στάση που κράτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην υπόθεση της σeξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Εικοσάχρονος φοιτητής παρενόχλησε σοβαρά φοιτήτρια στο ΑΠΘ και ενώ ο δημοσιογράφος μετέδιδε την είδηση, το πάνελ της εκπομπής σχολίαζε και γελούσε περιπαικτικά, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες εκφράστηκαν και στα social media.

Στην εκπομπή που ακολούθησε, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του απολογήθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα από όλους και ότι δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν κανέναν με τα σχόλια τους, καθώς ήταν μια άτυχη στιγμή. Η «συγγνώμη» αυτή δεν έπεισε πολλούς τηλεθεατές και τα σχόλια για την απρεπή συμπεριφορά του παρουσιαστή κορυφώθηκαν.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος, είχε ζητήσει την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη μετά από τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη διακωμώδηση ασέλγειας σε φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία μετείχε η πρόεδρος του ΔΣ της Τεχνόπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.