«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Χρήστος Σαντικάϊ: Πως είναι σήμερα ο 9χρονος που τραγουδούσε ύμνους στο Alter; (βίντεο-φωτο)

Χρήστος Σαντικάϊ: Πως είναι σήμερα ο 9χρονος που τραγουδούσε ύμνους στο Alter; (βίντεο-φωτο)

Το όνομά του είναι Χρήστος Σαντικάι και σίγουρα με την φωνή του έχει μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Για όσους δεν τον θυμούνται, ο λόγος για το 9χρονο τότε παιδί με καταγωγή από την Αλβανία που τραγουδούσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Ο 25χρονος σήμερα Χρήστος μπορεί να μην είναι πλέον εκείνο το παιδί που καθήλωνε τους πάντες με την αγνότητα της φωνής του, ωστόσο η αγάπη του για το τραγούδι από ότι φαίνεται είναι διαχρονική.


Το 2019 βρίσκει τον Χρήστο Σαντικάι να τραγουδά σε διάφορα μαγαζιά κυνηγώντας το μεγάλο του όνειρο, ενώ στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο «The Voice Of Greece».

https://www.instagram.com/p/B5dd2mBDpFI/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.