
Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, στα backstage του επεισοδίου του Τροχού της Τύχης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο: «Ήρωα με λένε εμένα, να ξέρεις, και το εννοώ αυτό, δεν κάνω χιούμορ τώρα. Πολύ πρόσφατα, στο αεροδρόμιο, άκουσα μια συμμορία αντρών να φωνάζει “ήρωας, ήρωας”».
«Εμ βέβαια, τι θα φωνάξουν οι άντρες, οι γυναίκες όμως; Εμένα μου λένε οι γυναίκες “κορίτσι μου, μαζί σου! Σκίστον, πιες του το αίμα κι άλλο”», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.