Το «σχέδιο» της Μέγκαν Μαρκλ και το σενάριο του Χάρι για τον Καναδά

Το «σχέδιο» της Μέγκαν Μαρκλ και το σενάριο του Χάρι για τον Καναδά

Η είδηση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα και όλες οι σχετικές εξελίξεις συνεχίζουν να απασχολούν όχι μόνο τα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο.

Η… τελευταία εξέλιξη που μεταδίδουν είναι ότι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι σκόπευε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία πλέον βρίσκεται στον Καναδά, τελικά θα παρατείνει την παραμονή του στη Βρετανία.

Η Μαρκλ πήγε στον Καναδά την Πέμπτη για να βρεθεί ξανά με τον μικρό Αρτσι, τον οποίο δεν είχε πάρει μαζί της στη Βρετανία, αλλά είχε αφήσει πίσω με τη νταντά του. Φαίνεται πως η βασίλισσα έχει πολύ καιρό να δει τον εγγονό της! Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως η Μέγκαν βρισκόταν με το μωρό για 7 εβδομάδες στον Καναδά, επέστρεψε στη Βρετανία για τρεις ημέρες προκειμένου να ανακοινωθεί η παραίτηση και αμέσως μετά έφυγε ξανά για Καναδά.

Δεν σκοπεύει πάντως να κάνει το ίδιο άμεσα και ο Χάρι. Όπως έγινε γνωστό, θα μείνει ακόμα στη Βρετανία και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα αναγκαστεί να κάνει και δημόσια εμφάνιση καθώς θα παρουσιάσει τη δεξίωση για το Rugby League World Cup του 2021 στο παλάτι του Buckingham.

Ο βρετανικός Τύπος, ειδικά τα tabloid, συνεχίζουν πάντως να εξαπολύουν επιθέσεις στο ζευγάρι. Η εφημερίδα Daily Mail σήμερα έχει κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο ότι η Μέγκαν πάντα φεύγει όταν βρει τα δύσκολα. Η εφημερίδα συνομίλησε με φίλους και γνωστούς της δούκας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν νόμιζε ότι θα ζούσε βασιλική ζωή, τελικά όμως είδε τα ζόρια και αποφάσισε να… την κάνει. Όπως λένε στην εφημερίδα δεν τους κάνει καμία εντύπωση η απόφασή της. Ενας παλιός φίλος της λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν θέμα χρόνου. Με τη Mέγκαν, ή θα γίνει το δικό της ή τίποτα. Θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της σχέσης, ανεξάρτητα από τον τίτλο του Χάρι. Θέλει να είναι στο προσκήνιο, αλλά με τους δικούς της όρους».

Οι παλιοί της φίλοι θεωρούν ότι με αυτή την κίνηση η Μέγκαν παίρνει πάλι το παιχνίδι στα χέρια της και θα κάνει ό,τι θέλει. Εκτιμούν δε ότι πρόκειται για σχέδιο, που έχει καταστρώσει εδώ και καιρό…

Πάνε για κέρδη!

Σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού μέσου skynews, το οποίο παρουσιάζει απόψεις ειδικών, το ζευγάρι θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά μεγάλη περιουσία στη νέα του ζωή. Η περιουσία τους θα μπορούσε, μάλιστα, να ξεπεράσει εκείνη των Ομπάμα και Μπέκαμ.

Με μια πρώτη ανάγνωση δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το μέγεθος του κέρδους που θα αποκομίσουν οι Σάσεξ.

Αναλυτές όμως εξηγούν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να αποκομίσει μέχρι και 500 εκατομμύρια λίρες στον πρώτο μόλις χρόνο της οικονομικής ανεξαρτησίας του.

Η απάντηση εντοπίζεται σε δύο λέξεις: πριγκιπική φήμη.

Η Μέγκαν και ο Χάρι «κουβαλούν» το δυνατό χαρτί της διασημότητας, ένα χαρτί που θυμίζει γνωστή μάρκα, διεθνώς αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Σάσεξ θα ξεπεράσουν κατά πολύ σε κέρδη τον Κάρολο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.