
H Βασιλική Σουλάνη στο Μy Style Rocks απογοήτευσε σήμερα τους κριτές του ριάλιτι. Η παίκτρια θα πήγαινε σε εγκαίνια αντισυμβατικής έκθεσης τέχνης αλλά το ντύσιμο της δεν άρεσε καθόλου.
«Νιώθω ότι με κοροϊδεύεις. Ποτέ δεν πετάμε ρούχα, αλλά στην περίπτωση σου, θα έπρεπε να υπάρχει κάδος αχρήστων», της είπε ο Λάκης Γαβαλάς ενώ στο ίδιο αυστηρό κλίμα συνεχίστηκε και η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη. «Δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά, είναι εντυπωσιακά χάλια», της είπε, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια η οποία ακούγοντας το είπε: «Ρε παιδιά, τόσο χάλια… μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».
Η παίκτρια φάνηκε να χάνει το χαμόγελό της καθώς δεν περίμενε να ακούσει τέτοια κριτική.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.