
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (γνωστός και ως Ντάνος) πήγε να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία πρωταγωνιστεί, όμως εξαιτίας ενός λάθους αναγκάστηκε να κάτσει στα σκαλιά.
Με ένα μικρό απρόοπτο συνοδεύτηκε η πρεμιέρα της ταινίας του Μάρκου Σαφερλή «Χαλβάη 5-0» στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό Μου» υπήρξε ένα λάθος και ο Ντάνος δεν είχε θέση για να κάτσει.
Εκείνος όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα να καθίσει στα σκαλιά, όμως λίγο αργότερα τον σήκωσαν για λόγους ασφαλείας.
Ευτυχώς, είχε βρεθεί μία άδεια θέση…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.