ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιχορήγηση με 3,3 εκατ. ευρώ στις σειρές «Άγριες μέλισσες» και «Έρωτας μετά» από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επιχορήγηση με 3,3 εκατ. ευρώ στις σειρές «Άγριες μέλισσες» και «Έρωτας μετά» από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Με απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Κυριάκου Πιερρακάκη εγκρίθηκε η επιχορήγηση 13 συνολικά σειρών και ταινιών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι δημοφιλείς σειρές “Άγριες Μέλισσες” που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και “Έρωτας Μετά” που προβάλλεται στον Alpha.

Οι “Άγιρες Μέλισσες”, με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών ύψους 4.641.043 ευρώ επιχορηγούνται σε ποσοστό 35%, «ήτοι ποσό του ενός εκατομμυρίου εξακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων εξήντα πέντε ευρώ και πέντε λεπτών (1.624.365,05€)».

Όπως σημειώνεται στην σχετική υπουργική απόφαση, «το υποβληθέν επενδυτικό σχέδιο πληροί τα πολιτιστικά κριτήρια όπως ορίζονται στον Πίνακα Α του Παραρτήματος 3 της αριθ. 923/2018 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄1138), όπως ισχύει και συγκεντρώνει γενική συνολική βαθμολογία 50 βαθμούς, με προβλεπόμενη αναγκαία ελάχιστη συνολική βαθμολογία τους 20 βαθμούς».

Όπως σημειώνεται στη σχετική υπουργική απόφαση, «το υποβληθέν επενδυτικό σχέδιο πληροί τα πολιτιστικά κριτήρια όπως ορίζονται στον Πίνακα Α του Παραρτήματος 3 της αριθ. 923/2018 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄1138), όπως ισχύει και συγκεντρώνει γενική συνολική βαθμολογία 50 βαθμούς, με προβλεπόμενη αναγκαία ελάχιστη συνολική βαθμολογία τους 20 βαθμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο σειρές μαζί επιδοτούνται με το ποσό των 3,3 εκατ. ευρώ. Στόχος της απόφασης του Κυριάκου Πιερρακάκη για τις 13 σειρές και ταινίες είναι η ενίσχυση της παραγωγής τηλεοπτικής και κινηματογραφικής μυθοπλασίας στην χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.