
Aνανέωση-Αρχικό κείμενο: (04/02/2020, 21:46)
Προκλητική εμφάνιση έκανε – γι’ ακόμα μια φορά – η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο «My Style Rocks», η παίκτρια εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν, ακούγοντας την κριτική της Ελένης Χριστοπούλου.
Η 34χρονη παίκτρια δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις συμπαίκτριές της, ενώ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής εξαιτίας των στιλιστικών της επιλογών. Σήμερα «τα άκουσε» λόγω της εμφάνισής της, από την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία στο ίδιο επεισόδιο, έσκασε στα γέλια με τις ατάκες του Λάκη Γαβαλά.
Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε χωρίς να φοράει σουτιέν και η Έλενα Χριστοπούλου έσπευσε να το τονίσει όταν έφτασε η ώρα να κρίνει την εμφάνισή της.
«Η μπλούζα είναι πάρα πολύ ωραία, είναι εξαιρετική. Μ’ αρέσει πάρα πολύ και το μανίκι της. Θα έπρεπε να βάλεις σουτιέν. Όσα χιλιάρικα και να έχεις δώσει για το στήθος σου, δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι, καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου» της είπε χαρακτηριστικά, με την παίκτρια να συμφωνεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.