Άννα Μαρία Βέλλη: Είχε ατύχημα που τις παραμόρφωσε τα χείλη – Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Άννα Μαρία Βέλλη: Είχε ατύχημα που τις παραμόρφωσε τα χείλη – Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Ένα ατύχημα είχε η ραδιοφωνική παραγωγός Άννα Μαρία Βέλλη, από το οποίο παραμορφώθηκε το πρόσωπο της. Ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις οποίες δείχνει το πως έγιναν τα χείλια της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να παραμορφώσει τα χείλη αφού εξαιτίας του χτυπήματος πρήστηκαν αρκετά και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει 7 ράμματα.

«DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?!Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες. Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου. ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου. Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δεν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα) Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως. Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε; Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά! Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στις φωτογραφίες την Άννα Μαρία Βέλλη μετά το ατύχημα που είχε:

Η ραδιοφωνική παραγωγός και youtuber αποκάλυψε πως έκανε επτά ράμματα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.