
Πολλά είναι τα «κόλπα» που χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις προκειμένου να στηθούν σωστά τα φαγητά και να δελεαστούν οι καταναλωτές.
Βίντεο δείχνει πώς παρασκευάζονται τα φαγητά για τις διαφημίσεις και πώς είναι στην πραγματικότητα, αν μαγειρευτούν με τα φαγώσιμα υλικά που χρειάζονται.
Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ακόμη και βερνίκι παπουτσιών προκειμένου το φαγητό να εντυπωσιάσει.
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το τι χρησιμοποιείται ως “λιωμένο τυρί” στις πίτσες…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.