«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Χαμός στο «MasterChef» – Άναψαν τα αίματα με την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας (βίντεο)

Χαμός στο «MasterChef» – Άναψαν τα αίματα με την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας (βίντεο)

Αναστάτωση γι’ ακόμα μια φορά προκάλεσε η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας στην ομαδική δοκιμασία του «MasterChef», με τους παίκτες να καλούνται να παλέψουν για την ασυλία.

Απόψε στις 21:00, στο 31ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Στη σημερινή συζήτηση στο συμβούλιο θα φανούν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης. Ο φόβος κάποιων και η αδυναμία τους να εμπιστευθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, θα φέρουν αντιπαράθεση και νεύρα κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η κερδισμένη ομάδα συναντά τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο The Y project. Απολαμβάνοντας sushi από τον ευρέως γνωστό Ιάπωνα chef Take, διηγούνται την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία και πως κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογία. Η ιστορία ζωής του chef Take, που τους φιλοξενεί στο χώρο του, κάνει τους νικητές να συνειδητοποιήσουν πως αυτό, που αγαπάει κάποιος πολύ, θα βρει το δρόμο να το καταφέρει επιτυχώς.

Όπως συνηθίζεται να γίνεται από τους περισσότερους ευσυνείδητους αλλά και περήφανους αρχηγούς μετά την ανάλυση των ευθυνών, που προκύπτουν από το συμβούλιο, ο αρχηγός της χαμένης ομάδας αναλαμβάνει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όμως με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο το πλεονέκτημα, που του προσφέρουν οι κριτές.

Παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες, κρυφές ή φανερές, μερικών από την ομάδα, θα πρέπει για άλλη μια φορά να πολεμήσουν για την Ασυλία περνώντας μια δοκιμασία, που απαιτεί σβελτάδα, υπομονή, επιμονή αλλά και αρκετό χιούμορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.