ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξεμπρόστιασε την Βικτόρια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Αγάπη μου μη λες ψέματα όλοι ξέρουμε ότι έφαγες φασόλια» (φώτο – βίντεο)

Ξεμπρόστιασε την Βικτόρια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Αγάπη μου μη λες ψέματα όλοι ξέρουμε ότι έφαγες φασόλια» (φώτο – βίντεο)

Μια επική και άκρως χιουμοριστική συνομιλία εξελίχθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι Μπέκαμ. Η Βικτόρια μαγείρευε και εκείνη των ώρα ακούστηκε ένας… θόρυβος, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να μην λυπάται και να την ξεμπροστιάζει σε ζωντανή μετάδοση, υπονοώντας ότι το πρώην μοντέλο… αερίστηκε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, το διάσημο ζευγάρι δεν δίστασε να «τσαλακωθεί», να πετάει υπονοούμενα και να κάνει αστεία και πειράγματα, ενώ η Βικτόρια κατέγραφε με το κινητό της, την προσπάθεια του Ντέιβιντ να φτιάξει το κέικ και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Την ώρα που το 45χρονο πρώην Spice Girl τραβούσε τον άντρα της να βάζει το μείγμα στο μίξερ για να το ανακατέψει, ακούγεται ένας «ύποπτος» θόρυβος, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να υπονοεί ότι η γυναίκα του… αερίστηκε.

Τότε η Βικτόρια Μπέκαμ ξεσπά σε γέλια και επιμένει, ότι αυτόν τον θόρυβο τον έκανε ο σκύλος τους. «Ο σκύλος ήταν! Ο σκύλος έκανε αυτόν τον θόρυβο!», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B-IJbMQJYQS

«Αγάπη μου, μη λες ψέματα! Στ’ αλήθεια, ξέρουμε ότι έφαγες φασόλια για μεσημεριανό», της απαντά πειράζοντάς την ο 44χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Ω Θεέ μου, σταμάτα!», του φωνάζει στη συνέχεια η Βικτόρια, κατηγορώντας ξανά τον σκύλο τους Fig για τον θόρυβο.

Η διαδικασία συνεχίστηκε, με τον Ντέιβιντ να χτυπάει τη ζάχαρη και τα ασπράδια αυγών σε ένα μπολ, προσπαθώντας όπως δήλωσε η Βικτόρια να κάνει το μείγμα «σκληρό», ενώ τον ενθάρρυνε. Λίγο αργότερα, την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακάτευε το πυκνό μείγμα, τον συμβουλεύει να το κάνει «από το κάτω μέρος», ενώ κάνοντας χιούμορ, προβλέπει ότι θα τους προτείνουν να κάνουν τη δική τους εκπομπή μαγειρικής!

Την ώρα που το κέικ ψηνόταν, η Βικτόρια γκρίνιαξε ότι θα έπρεπε να καθαρίσει όλον αυτόν τον χαμό στην κουζίνα, λέγοντας μάλιστα ότι έχει έρθει «πολύ κοντά» με το πλυντήριο πιάτων, καθώς το είχε ήδη γεμίσει 25 φορές εκείνη την ημέρα.

Όταν πια το κέικ βγήκε από τον φούρνο, ο διάσημος ποδοσφαιριστής, έβαλε μια οδοντογλυφίδα για να δει αν είναι έτοιμο.

«Εντάξει, το κέικ βγήκε από το φούρνο! Και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και σίγουροι, σωστά Ντέιβιντ;», σχολιάζει η Βικτόρια, με αυτόν να της απαντά: «Λοιπόν, εγώ είμαι σίγουρος γιατί εγώ το έκανα!», εξηγώντας της παράλληλα ότι η οδοντογλυφίδα πρέπει «να βγει στεγνή» από το κέικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να τη βάλεις μέσα! Βάλ’ την μέσα και βγάλ’ την έξω. Πέτυχε! Μεγάλη επιτυχία!», ακούγεται να του λέει χασκογελώντας. Όπως φαίνεται το ζεύγος Μπέκαμ είχε όρεξη για πειράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.