Ο Ν.Τραμπ για να μείνει στην ιστορία με θετικό τρόπο θα πρέπει να θυμάται μια φράση των αρχαίων Ελλήνων: «Μηδέν άγαν»...

MasterChef: «Αδειάζει» Ηλία και Γιώργο ο Δημήτρης – Τι έγινε με το «χαρτάκι»;

MasterChef: «Αδειάζει» Ηλία και Γιώργο ο Δημήτρης – Τι έγινε με το «χαρτάκι»;

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το σπίτι του «MasterChef» και μίλησε για τον Ηλία Κιαζόλι και τον Γιώργο Λασκαρίδη στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μάς πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ.

Είναι ωραίο να έχεις να ασχολείσαι με κάτι γιατί περνούσαν δύο ώρες μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα και κουβεντιάζαμε, αλλά μέχρι ένα όριο, κι αυτό έχει το όριό του. Με είχε στολίσει σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, που τα είδα μετά στα επεισόδια. Μπροστά μου δεν τα έλεγε κανείς.

Μόνο ο Ηλίας είχε έρθει μια φορά, μου λέει “σε έσκισα στην ομαδική” και του απάντησα “εσύ εμένα ποτέ, εσύ σε εμάς το δέχομαι”. Φαινόταν ότι ο Ηλίας κρυβόταν στις παρασκευές που κι αυτό είναι μια στρατηγική. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό να έρχεσαι μετά και να μου τη λες», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος για τον Ηλία Κιαζόλι.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπέλλος απάντησε και για τον Γιώργο Λασκαρίδη: «Έχω δει τον Γιώργο να με “στολίζει” και την επόμενη ώρα να είναι μια χαρά. Έλα μπροστά και πες τα μου, όπως έκανε η Κατερίνα, που σε όλους τα έλεγε μπροστά.

Υπήρχε εκείνο το περιστατικό με το χαρτάκι που έβγαλε ο Γιώργος με τα στοιχήματα που ο ίδιος ο Γιώργος ήθελε να πάρει μέρος και το μετάνιωσε. Και το χαρτάκι πρέπει να το πήρε από τα σκουπίδια για να το βγάλει στην κάμερα. Τι το βγάζεις; Αυτό το κάναμε στον εξώστη. Μίλησα με την Κατερίνα και της λέω “που το είχαμε αυτό και το βρήκε;”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.