Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

Αντιμέτωπη με τον νόμο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Αντιμέτωπη με τον νόμο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η πρώην διευθύντρια των καταστημάτων με παπούτσια της Sarah Jessica Parker, μηνύει τη διάσημη ηθοποιό επειδή φέρεται να μην κατέβαλλε τις υπερωρίες της. Η πρώην υπάλληλος της, Heather Holt, ισχυρίζεται σε έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που κατέθεσε την Τρίτη, ότι η Parker και ο συνεργάτης της, George Malkemus δεν πλήρωσαν τις υπερωρίες της από τις 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και την 1η Μαρτίου 2020.

«Η ενάγουσα δεν αποζημιώθηκε επαρκώς με το ποσοστό των υπερωριών για όλες τις ώρες που εργάστηκε εκτός του σαρανταώρου για κάθε εβδομάδα εργασίας», ισχυρίζεται η αγωγή. Η αγωγή δεν αναφέρει το ακρβές ποσό που διεκδικεί η Holt.

Tα καταστήματα της Parker στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνουν μια νέα μπουτίκ στη West 52nd Street και άλλη μια στο 93 South Street. Η δημοφιλής σειρά παπουτσιών της διαθέτει επίσης καταστήματα στο Λας Βέγκας, το Μέριλαντ, το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και τον Καναδά.

Η Holt ζητά πίσω τους μισθούς συν τους τόκους, σύμφωνα με την αγωγή. «Όλοι οι Nεουρκέζοι αξίζουν να πληρώνονται για το χρόνο που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου για την αποπληρωμή των μισθών των εργαζομένων είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που φέρεται ότι παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτήσει, ακόμη και διασημότητες όπως η κα Parker », σχολίασε ο δικηγόρος της Holt, Lawrence Spasojevich.

Εκπρόσωπος της Parker σχολίασε: «Μάθαμε για την αγωγή μέσω της έρευνά σας και εξετάζουμε τις κατηγορίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.