
Δεν τη γνωρίζουμε σήμερα, η Άννα Βίσση έχει πολλά χρόνια καριέρα στο ελληνικό τραγούδι και μας έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι σκέφτεται λίγο… διαφορετικά από τους περισσότερους.
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και με μέτρα προστασίας της υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού, αρχίζουν τη Δευτέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ. Συνολικά, φέτος, περίπου 100.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι περισσότεροι εξεταζόμενοι στο «νέο» σύστημα και οι υπόλοιποι στο «παλαιό».
Τα social media έχουν γεμίσει από ευχές για τα παιδιά που ξεκινούν εξετάσεις, αλλά μόνο η Αννα Βίσση θα μπορούσε να ευχηθεί με τον τρόπο που το έκανε. Και αυτό γιατί είναι εκείνη που έχει τραγουδήσει το τραγούδι ύμνο για τα μαθητικά χρόνια και τους μαθητές που τρώει το στρες.
«Καλή Επιτυχία σε Όλους σας ❤️❤️❤️❤️❤️#μαθητικαχρονια #missyou #bestyears #havefaith #beyourself #nailit #goodluck» έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια ανεβάζοντας απόσπασμα από το cult βίντεο κλιπ.
https://www.instagram.com/p/CBavexGHsVn
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=P9E3ULigf6w&feature=emb_title
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.