
Αδιάβαστη φαίνεται πως έπιασαν την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης έμαθε ότι ο γιος της έχει σχέση με τραγουδίστρια.
Συγκεκριμένα η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», εντόπισε τη «βασίλισσα των χαλιών» σε νυχτερινή της έξοδο και τη ρώτησε για τον φημολογούμενο νέο έρωτα του γιου της με διάσημη τραγουδίστρια.
Η Δέσποινα Μοιραράκη φάνηκε να μην έχει ιδέα και ρώτησε «ποια τραγουδίστρια;».
Τότε η δημοσιογράφος συμπλήρωσε, «την τραγουδίστρια των Mazoo and the zoo. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα ότι ο γιος σας είναι μαζί της».
Στη συνέχεια η κυρία Μοιράρακη φάνηκε να έχει ακόμα μεγαλύτερη άγνοια επί του θέματος και είπε: «Με ποιον γιο μου; Τον Τάσο ή τον Γιώργο;»
Τελικά η Δέσποινα Μοιραράκη ξέσπασε σε γέλια λέγοντας «καλά, με πιάνετε πολύ αδιάβαστη»!.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.