
H Britney Spears εμφανίστηκε ξανά με αφέλειες και κυριολεκτικά… έπαθε κόλλημα με το νέο της λουκ.
«Τελικά ξαναέκανα αφέλειες», έγραψε στο Instagram της με καρδούλες, φιλιά και πολλά θαυμαστικά, ανεβάζοντας φωτογραφία με λεοπάρ μπικίνι.
Η ίδια θεωρεί ότι το συγκεκριμένο λουκ της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και οι φανς της δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν κολακευτικά σχόλια.
Και για να δείξει πόσο πολύ της αρέσει το χτένισμά της, ανέβασε και μια καυτή φωτο με αφέλειες και βαθύ ντεκολτέ.
Έχει επίσης αποκαλύψει ότι μικρή είχε πάντα αφέλειες γιατί αισθανόταν «ασχημόπαπο»

https://www.instagram.com/p/CBeBSrnAo4m
Η σταρ που τα τελευταία χρόνια είχε διάφορα προβλήματα μοιάζει αναγεννημένη και χαρούμενη στα 38 της χρόνια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.