ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ελένη Μενεγάκη: O γιατρός την αιφνιδίασε στον αέρα της εκπομπής (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: O γιατρός την αιφνιδίασε στον αέρα της εκπομπής (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή για ακόμα μια φορά φιλοξένησε μέσω Skype την διευθύντρια της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής «Γ. Γεννηματά», Ματίνα Παγώνη η οποία μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού.

Λίγο πριν κλείσουν την live σύνδεσή τους, η κυρία Ματίνα Παγώνη ξάφνιασε την παρουσιάστρια αναφερόμενη στην αποχώρησή της από την τηλεόραση.

«Κυρία Παγώνη σας ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά πάρα πολύ. Όλες τις φορές που μιλήσατε και μας βοηθήσατε. Αυτό που μας δίνατε ήταν να αισθανόμαστε καλά. Μας δίνατε λύσεις, ψυχραιμία, οδηγίες κατανοητές, ανθρώπινες, αληθινές και γι΄ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ολοκλήρωναν την σύνδεσή τους.

Η γιατρός, εκτός από τις ευχές για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της παρουσιάστριας.

«Εμένα θα μου επιτρέψετε να σας πω να είσαστε ήσυχη, να πάτε να κάνετε τις διακοπές σας, να μας έχετε εμπιστοσύνη και θέλω να ευχηθώ σε όλους σας – τουλάχιστον οι γιατροί αυτές τις ευχές πρέπει να δίνουν – να είστε καλά όλοι, να είστε υγιείς και πάνω από όλα να είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας. Είναι πολύ σημαντικό. Κυρία Μενεγάκη άκουσα πως θα αποχωρήσετε και θέλω κλείνοντας να σας πω ότι είπατε τουλάχιστον για ένα χρόνο θα αποχωρήσετε, δεν ξέρω το διάστημα. Θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα και επειδή εμείς έχουμε κόσμο και επικοινωνούμε με τον κόσμο εδώ, με τους ασθενείς μας, θα τους λείψετε. Αυτό μην το ξεχνάτε», σχολίασε η γιατρός.

«Αυτό είναι ότι πιο σπουδαίο μπορεί να ακούσει κανείς. Ευχαριστώ πολύ. Καλό σας καλοκαίρι», αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pJYGuNp3qPQ&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.