ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέιτι Πέρι: «Όταν είχα χωρίσει με τον Ο.Μπλουμ κατέρρευσα ψυχολογικά. » (βίντεο)

Κέιτι Πέρι: «Όταν είχα χωρίσει με τον Ο.Μπλουμ κατέρρευσα ψυχολογικά. » (βίντεο)

Η 35χρονη ποπ σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στον σύντομο αλλά πολύ οδυνηρό χωρισμό που είχε το 2017 με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει περάσει καθώς οι δύο τους σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί όμως για την τραγουδίστρια ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη συναισθηματικά.

«Έχασα το χαμόγελό μου», είπε η τραγουδίστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο CBC Radio One για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ γεμάτο και δικό μου. Για καιρό ακροβατούσα. Ένιωθα την επικύρωση, την αγάπη, τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο αλλά μετά αυτό άλλαξε. Η καριέρα μου είχε απογειωθεί. Ο χωρισμός με τον φίλο μου και μελλοντικό πατέρα του παιδιού μου ήταν σεισμικός. Όλη αυτή η αναγνώριση και η αγάπη δεν μου έλεγε κάτι, εγώ είχα τσακιστεί».

Η Κέιτι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά. Στη συνέχεια της αφήγησής της εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε.

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων. «Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι ανοίγεται και μιλάει για τη μάχη που έδωσε όταν κατέρρευσε ψυχολογικά. Τον περασμένο μήνα με ένα tweet γεμάτο νόημα μίλησε για την κατάθλιψη: «Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να προσπαθείς να αποφύγεις τον ιό ή τα κύματα της κατάθλιψης που έρχονται με όλη αυτή τη νέα κατάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.