Playboy: Για πρώτη φορά άνδρας στο εξώφυλλο (φωτό)

Playboy: Για πρώτη φορά άνδρας στο εξώφυλλο (φωτό)

Το γνωστό περιοδικό, Playboy κυκλοφόρησε την πρώτη του ψηφιακή έκδοση, με τον πρώτο άνδρα στο εξώφυλλο.

Ο μόνος άνδρας που είχε «φιλοξενηθεί» στο εξώφυλλο ήταν ο πρώην ιδρυτής του περιοδικού, Χιου Χέφνερ.

Συγκεκριμένα ο άνδρας που πόζαρε για το εξώφυλλο είναι ο καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο. Bad Bunny, συνοδεύοντας το άρθρο «O Bad Bunny δεν το παίζει Θεός».

Ο καλλιτέχνης φοράει πολλά αξεσουάρ, κοσμήματα, ένα στεφάνι με δάφνες ενώ τα χείλη του είναι διακοσμημένα με μικροσκοπικά λαγουδάκια Playboy.

Ο Bad Bunny ονομάζεται Αντόνιο Μαρτίνεζ Οκάζιο και είναι γνωστός τόσο για την μουσική του όσο και για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Στο άρθρο του στο Playboy, ο Bad Bunny μιλά για την αγάπη: «Νομίζω πως το σεξ είναι ένας τεράστιος κόσμος και πως όλοι είναι ελεύθεροι να το βλέπουν όπως θέλουν και να το κάνουν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με άπειρες δυνατότητες».

Μάλιστα κάνει αναφορά και στην επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ του «Yo Hago Lo Que Me Da La Gana» (Κάνω ότι θέλω), το οποίο έφτασε στο Νο2 στο αμερικανικό Billboard chart.

https://www.instagram.com/p/CCWFb39pbxx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCWX-m3pfXF/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.