
Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα ολιγοήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.
Η κ.Μενεγάκη, προτίμησε να περάσει αυτές τις διακοπές στην εξοχική κατοικία που διαθέτει μαζί με την οικογένειά της στο κυκλαδίτικο νησί, αποφεύγοντας έτσι τις αποδράσεις σε άλλα μέρη, όπως συνήθιζε να κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια.
Με δύο φωτογραφίες μέσα από τον κήπο της καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της το πρωί της Κυριακής.
Φορώντας ένα ροζ μπικίνι και ένα παρεό η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χαμογελαστή και σχολιάζει:
«Καμία φορά γκρινιάζω για τους αέρηδες του Αιγαίου που μας ζαλίζουν το κεφάλι, αλλά κάτι μέρες σαν κι αυτές παρακαλάω να φυσήξει λίγο να δροσιστούμε». https://www.instagram.com/p/CDYXwr0pnDh
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.