Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Α.Μικρούτσικος: «Καταδικαστέο αυτό που έγινε στο Big Brother αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

Α.Μικρούτσικος: «Καταδικαστέο αυτό που έγινε στο Big Brother αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” για τα όσα είπε στον αέρα του Big Brother για το σάλο που ξέσπασε με τα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Στα εμπόδια ανθίζει κάτι και από τα εμπόδια βγαίνει και ψωμί. Δεν είναι εύκολα πράγματα για πάρα πολλούς λόγους, γιατί εμπλέκονται πολλοί… Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου, σε κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω με έναν ανοικτό τρόπο κάποιες διαστάσεις. Περίμεναν στη γωνία ένα συμβάν…

Έγινε ένα, μια λεξούλα, πολύ βαριά… Και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα… Όλη αυτή η φασαρία προς τι; Καταδικαστέο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι που πετάνε τη μπάλα έξω… για καθυστέρηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τον τελευταίο καιρό και με την ιστορία του Θάνου και με την ιστορία τη δική μου και όλα συνολικά έχω υπερβεί τα όριά μου, αλλά είμαι σθεναρός, όρθιος, δυνατός…», πρόσθεσε επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.