ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Νίκος Μουρατίδης που είχε άποψη για όλα ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν ξέρει την Μαλέσκου

Ο Νίκος Μουρατίδης που είχε άποψη για όλα ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν ξέρει την Μαλέσκου

Εμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό ο Νίκος Μουρατίδης και έσταξε «μέλι» για τα δρώμενα που απέχει.

Ταμπουρωμένος στο σπίτι του, δεν κάνει τηλεόραση και δεν του λείπει.

Όπως πάντα πετάει, στα σκουπίδια το 95% των τηλεοπτικών προγραμμάτων (όχι αδίκως φέτος), δηλώνει άγνοια για τα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και φυσικά δε γνωρίζει την Ιωάννα Μαλέσκου, που να τονίσουμε δεν είναι υποχρεωτικό να την ξέρεις, αλλά όταν όλα τα χρόνια παρουσιάζεις έναν τύπο που ξέρει και έχει άποψη για τα όλα, φαντάζει: «ψάχνω δουλειά ας χτυπήσει το τηλέφωνο».

«Δεν γνωρίζω καθόλου ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου! Στην ψυχή της μάνας μου! Πρώτη φορά ακούω το όνομα, δεν έχω καθόλου εικόνα. Τι δουλειά κάνει; Δεν έχω ιδέα σου το ορκίζομαι».

Δηλώνει απένταρος και άνθρωπος του ραδιοφώνου, αλλά ωστόσο δεν βρίσκεται στα «πράγματα».

Βέβαια σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι δεν «πουλάει», η απάντηση ήταν διπλωματική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση δεν δούλευα έχοντας δικιά μου εκπομπή. Δούλευα σε εκπομπές μουσικές, είκοσι επεισόδια και μετά άντε πάλι την επόμενη χρονιά! Δεν πληρωνόμουν με τον μήνα. Δούλευα στην τηλεόραση και έκανα τον κριτή σε ένα τάλεντ σόου. Πληρωνόμουν και έφευγα. Δεν είμαι άνθρωπος την τηλεόρασης. Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.