ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου – Στον «αέρα» γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου – Στον «αέρα» γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στη δικαιοσύνη έφτασε η υπόθεση με κατηγορούμενη την Mrs GNTM και My Style Rocks, Έλενα Χριστοπούλου και τα φιλικά της πρόσωπα Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιακη μετά από μήνυση που είχε υποβάλει στις τρεις τους ο πρώην σύζυγος της Χριστοπούλου Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στον «πόλεμο» που μαίνεται με αμείωτη ένταση ανάμεσα στον γνωστό hairstylist Πάνο Καλλίτση και την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου, καθώς είναι ζήτημα χρόνου να κληθούν όλες σε απολογία από ανακριτή.

Σε βάρος της 44χρονης coach μοντέλων ο εισαγγελέας Εφετών έχει ασκήσει κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο κομμωτής για την ψευδή, όπως τη χαρακτηρίζει, αγωγή που κατέθεσε εναντίον του το 2018 η Ελενα Χριστοπούλου, στην οποία του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα!

Στην αγωγή της η 44χρονη κριτής ισχυριζόταν ότι την περίοδο των capital controls είχε δώσει στον Πάνο Καλλίτση 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει (!), χωρίς εκείνος να της τα επιστρέψει μετά τον χωρισμό τους.

Υποστήριζε, επίσης, ότι με τον ίδιο τρόπο τής είχε υπεξαιρέσει κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 35.000 ευρώ, ρούχα και αξεσουάρ αξίας 20.000 ευρώ από την προσωπική συλλογή της, καθώς και τον υπολογιστή στον οποίο είχε συγκεντρωμένα τα αρχεία των πελατών της και την αξία του οποίου αποτιμούσε σε 100.000 ευρώ!

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητούσε να της καταβάλει αποζημίωση ύψους 205.000 ευρώ.

Στο στόχαστρο του γνωστού hairstylist, εκτός από την κριτή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είχαν μπει η πρώην πεθερά του, η πρώην κριτής του «GNTM» και νυν παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, καθώς και μία δημοσιογράφος, που είχαν ταχθεί στο πλευρό της καταθέτοντας ως μάρτυρες.

Στη κατάθεσή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα, καθώς στον υπολογιστή της booker και στενής φίλης της, τον οποίο φέρεται ότι είχε στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης, υπήρχαν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της!

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων γυναικών για ψευδορκία ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» είπε: «Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.