Οι ιρανικοί πύραυλοι φτάνουν μέχρι την Ιταλία. Απλά το αναφέρουμε...

Σωτήρης Κοντιζάς: Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά – «Είμαστε πέντε πάμε για ομάδα μπάσκετ» (βίντεο)

Σωτήρης Κοντιζάς: Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά – «Είμαστε πέντε πάμε για ομάδα μπάσκετ» (βίντεο)

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο γνωστός σεφ και η σύζυγός του, Δέσποινα, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ζυγίζει 2.510 και ήρθε στη ζωή με φυσιολογικό τρόπο.

Το πρωί του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», «τσάκωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά και τον ρώτησε για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα μπάσκετ. Όνομα δεν βρήκαμε, πονάει αυτό! Όλα πήγαν μια χαρά και περιμένουμε να γυρίσουμε σπίτι. Το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.