Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Ανατροπή με το Survirvor – Αυτός είναι ο επικρατέστερος για παρουσιαστής

Ανατροπή με το Survirvor – Αυτός είναι ο επικρατέστερος για παρουσιαστής

Νέα ανατροπή προκύπτει με τον παρουσιαστή του Survivor, ενώ κουβέντα γίνεται και γύρω από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το σύντομο πέρασμα του από την υποκριτική, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει τώρα να γίνει παρουσιαστής.

Ο νικητής του «Survivor» καλοβλέπει την τηλεόραση, αφού κι άλλοι που κάνουν παρουσίαση δεν είναι καλύτεροι από εκείνον. Θα του άρεσε λοιπόν να κάνει το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά μόνος του, όχι ως συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη.

Προς το παρόν πάντως οι φωνές του δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ, που συνεχίζει με τον Τανιμανίδη και στο «Survivor» του 2021, το οποίο, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο, με Διάσημους και Μαχητές.

Θα απομονωθούν στον Άγιο Δομίνικο, μακριά από τις καραντίνες του κορονοϊού, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.