
Ο Κουμπράτ Πούλεφ το Σάββατο στο Λονδίνο έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή βαρέων βαρών από τον Άντονι Τζόσουα.
Ο Βούλγαρος ηττήθηκε στον 9ο γύρο με τον 39χρονο πυγμάχο να γνωρίζει μόλις τη 2η ήττα του σε 30 αγώνες στην καριέρα του, με την αμέσως προηγούμενη να είναι το 2014 από τον Ουκρανό Βλάντιμιρ Κλίτσκο.
Ανάμεσα στους 1000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ουέμπλεϊ ήταν και η διάσημη ποπ σταρ και πρώην σύντροφος του Πούλεφ, Άντρεα, με την οποία παρότι χώρισαν πριν από λίγους μήνες διατηρούν καλές σχέσεις.
https://www.instagram.com/p/CIGG1zRD5YG
https://www.instagram.com/p/CITLzaiDp72
https://www.instagram.com/p/CITNLJJjnjs
https://www.instagram.com/p/CIV7eU2D8XE
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.