Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Α.Μικρούτσικος – Big Brother: «Μας χειραγωγούσαν – Μην ανοίξω το στόμα μου» (βίντεο)

Α.Μικρούτσικος – Big Brother: «Μας χειραγωγούσαν – Μην ανοίξω το στόμα μου» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνέντευξης στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε «έξω από τα δόντια» για το Big Brother.

​Μάλιστα, καταλόγισε στην παραγωγή μια σειρά από λάθη που δεν επέτρεψαν στο να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν “μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει”. Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.