Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Ηθοποιός επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο «Έλα στη θέση μου»

Ηθοποιός επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο «Έλα στη θέση μου»

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Alpha τα τελευταία χρόνια, το «Έλα στη θέση μου», με αρκετές εξελίξεις να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, στη σειρά επιστρέφει η Εύη Δαέλη, η οποία κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων της σειράς, υποδυόταν την Ισμήνη, την αδελφή της Ρενάτας και του Φώτη. Εκείνη, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο απουσίας, αποφασίζει να επιστρέψει στην αυλή.

Ακόμη, πέρα από τις δύο παραπάνω προσθήκες, θα δούμε και μια αποχώρηση. Αυτή του Μάνου Ιωάννου που υποδύεται τον Μίμη, του οποίου ολοκληρώνεται η ιστορία και κατ’ επέκταση ο ρόλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.