Πόνος άπονος....

Χρήστος Λούλης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο ηθοποιός – Τι συνέβη

Χρήστος Λούλης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  ο ηθοποιός – Τι συνέβη

Απογοητευμένος ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης ανακάλυψε πως κυκλοφορεί ένας λογαριασμός στο Twitter με το όνομά του, το οποίο γράφει διάφορα σχόλια, με τα οποία ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση.

Έτσι λοιπόν ο Χρήστος Λούλης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram εξήγησε πως εδώ και έξι μήνες έχει κλείσει τον λογαριασμό του και υπογράμμισε ότι θα προσφύγει και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Επειδή πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα υποτιθέμενο tweet δικό μου που παροτρύνει κάποιους να “ηρεμήσουν”, να πληροφορήσω όποιον ενδιαφέρεται ότι είναι ψεύτικο. Ο λογαριασμός μου είναι ενένεργος εδώ και έξι μήνες, ούτε το password δεν θυμάμαι! Και όχι δεν θέλω να ηρεμήσουν τα πράγματα, ούτε έχουμε όλοι τις βρωμιές μας… τα υπόλοιπα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.