ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μέμος Μπεγνής: «Σκηνοθέτης με μείωνε στις πρόβες παράστασης»

Μέμος Μπεγνής: «Σκηνοθέτης με μείωνε στις πρόβες παράστασης»

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2) ο γνωστός ηθοποιός ο Μέμος Μπεγνής συζήτησε για το ντόμινο καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε ακόμα τι του είχε συμβεί στο θέατρο, στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.

«Δεν το περίμενα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται τέτοια πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έχει δώσει ένα προφίλ καταρτισμένου, μορφωμένου, καλού ηθοποιού, ευγενούς ανθρώπου.

Και λες κοίτα μερικές φορές τι κρύβει η εικόνα ενός ανθρώπου», είπε ο Μέμος Μπεγνής αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει και ο ίδιος εμπειρία εργασιακού bullying στη δουλειά με γνωστό σκηνοθέτη που τον μείωνε στις πρόβες θεατρικής παράστασης που συνεργάστηκαν.

«Μεταξύ μας ξέραμε πόσο κακά μπορεί να περάσει κάποιος που θα πάει να δουλέψει με κάποιον Χ σκηνοθέτη ή ηθοποιό.

Από προσωπική μου εμπειρία, όταν μια φορά σε μια παράσταση, στα πρώτα 3-4 χρόνια της πορείας μου, σε μια παράσταση μας φερόντουσαν πολύ άσχημα σε όλο τον θίασο, ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης, ενώ είχα ανάγκη από χρήματα και από τη συγκεκριμένη λαμπερή σκηνοθεσία, στον ένα μήνα προβών, σηκώθηκα και έφυγα.

Δεν έφτασα ποτέ να είμαι μέλος της παράστασης. Δεν το άντεξα και καλά έκανα.

Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επέτρεπε να το κάνω, να μείνω και να υφίσταμαι όλο αυτό το bullying, τη μείωση της προσωπικότητάς μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύω ότι στο θέατρο αυτή τη στιγμή γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και είναι πολύ ωραίο αυτό», τόνισε ο Μέμος Μπεγνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.