
Ιωάννης, Διονύσης και Κωστής είναι οι υποψήφιοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef, μόνο που ο τελευταίος δεν το πήρε και πολύ καλά.
Το γεγονός ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πάνο, που είναι ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, τον έβγαλε εκτός εαυτού όταν ο πρώτος δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω.
Από την άλλη ο Κωστής που δεν πίστεψε καν τα λεγόμενα του Πάνου θεωρώντας ότι λέει ψέματα και ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους.»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.