ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

«Ειδικοί» και πανελίστες έβαλαν στην μέση δασκάλα που δεν φοράει μάσκα (βίντεο)

«Ειδικοί» και πανελίστες έβαλαν στην μέση δασκάλα που δεν φοράει μάσκα (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ένα ολόκληρο πάνελ σε μία δασκάλα από την Μυτιλήνη, που δήλωσε ότι δεν μπορεί να φορέσει μάσκα επειδή παθαίνει κρίσεις πανικού.

Οι «ειδικοί» και οι πανελίστες έδειξαν να μην σέβονται το πρόβλημα υγείας που έχει η συγκεκριμένη γυναίκα και της ζήτησαν να ξεκινήσει να φορά μάσκα προστασίας.

«Πολλοί άνθρωποι γύρω μου, έχουν πρόβλημα, δυσφορούν με τη μάσκα, αλλά κι εγώ προσωπικά, με έπιανε κρίση πανικού κάθε φορά που την φορούσα. Ειδικά στην ιδέα ότι θα πρέπει να κάνω με αυτό τον τρόπο μάθημα. Φορώ τη μάσκα αλλά πάντα, όσο την ανέχομαι.

Δεν νομίζω να συμφέρει κανέναν να παθαίνω κρίση πανικού μέσα στην τάξη, να μην μπορώ να μιλήσω. Τα παιδιά δεν τα πίεσα ποτέ, μπήκα μέσα στην τάξη και τα είδα όλα τρομοκρατημένα και τους λέω «παιδιά, υπάρχουν κάποιοι που δεν την ανέχονται;». Μου είπαν πάρα πολλά παιδιά δεν την ανέχονται. «Εγώ παιδιά δεν μπορώ», λέω «να κάνω τον χωροφύλακα. Όποιος δεν μπορεί…».

Το «παρών» έδωσε και η Αθηνά Λινού, η οποία απαίτησε από την Πολιτεία να επιληφθεί του θέματος, λέγοντας πως «υπακούμε στους νόμους του κράτους ακόμα και αν είναι λάθος».

Η κα Μάρω Ευσταθίου, όπως ονομάζεται η δασκάλα αντιμετωπίστηκε με θυμό και οργή από το πάνελ με έναν δημοσιογράφο μάλιστα να της υψώνει την φωνή και την ίδια στο τέλος να κλείνει το τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:51:04:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.