ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Σ.Νικολαΐδης: «Να καθαρίσει η Αστυνομία από τα τομάρια που βγάζουν κόμπλεξ»

Σ.Νικολαΐδης: «Να καθαρίσει η Αστυνομία από τα τομάρια που βγάζουν κόμπλεξ»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μέσω ανάρτησης στα social media σχολίασε τα όσα έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη και κάλεσε την κυβέρνηση να “καθαρίσει” την Αστυνομία.

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια επέτρεψε να αυξηθούν τα περιστατικά αστυνομικής βίας, επειδή όπως αναφέρει, δεν έχουν τιμωρηθεί οι ιθύνοντες.

Τονίζοντας την προσωπική του φιλία με άνδρες που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ., καλεί την κυβέρνηση να «καθαρίσει» το σώμα από άτομα που εκφράζουν τα κόπλεξ τους όταν φορούν την στολή τους: «Εάν δεν θέλετε να βρίσκουν λόγους τα τσογλάνια να τραυματίζουν αστυνομικούς, καθαρίστε την αστυνομία από τα τομάρια που βγάζουν τα κόμπλεξ τους φορώντας την στολή. Γιατί το πιθανότερο είναι, ότι αν δεν φορούσαν τη στολή θα ήταν στην απέναντι μεριά. Πάντως κάπου θα σπάγανε και κάποιον θα δέρνανε. Κι έχω πολλούς φίλους αστυνομικούς που τους σιχαίνονται και ντρέπονται γι’ αυτούς» αναφέρει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός και προσθέτει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ότι δεν βοηθάει στο κλίμα διχασμού που επικρατεί:

«Η αστυνομική βία αυξήθηκε επειδή δεν τιμωρείται»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εσείς όμως κύριε Μητσοτάκη δεν βοηθάτε καθόλου στο κλίμα διχασμού, όταν αναφέρεστε μόνο στον τραυματισμένο αστυνομικό και καθόλου στον αναίτια δαρμένο πολίτη. Φαινόμενα αστυνομικής βίας υπήρχαν πάντα. Ο λόγος όμως που τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αυξηθεί, είναι γιατί δεν τιμωρείται. Αν αυτό οφείλεται σε σας, στον υπουργό σας ή στον αρχηγό της αστυνομίας, δεν είναι δίκη μου δουλειά να το βρω. Εσείς είπατε ότι εγγυάστε την ασφάλεια και την ενότητα. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι δεν αντέχω τόση βία, ούτε από την μία πλευρά, ούτε από την άλλη. Και το θέμα είναι, ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δύο πλευρές» καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.