ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύμα διαδικτυακής απάτης και πάλι η Η.Παπαγεωργίου – Η έκκλησή της (φώτο)

Θύμα διαδικτυακής απάτης και πάλι η Η.Παπαγεωργίου – Η έκκλησή της (φώτο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έπεσε για ακόμα μία φορά θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς ανακάλυψε ψεύτικα προφίλ τα οποία χρησιμοποιούν το όνομα και τις φωτογραφίες της, προκειμένου να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα άλλων.

Η παρουσιάστρια του Pop Up εξέφρασε την αγανάκτησή της τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά σε όλους τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram:

​«Δεν υπάρχει κανένα άλλο προφίλ μου. Και δεν θα υπάρξει ποτέ. Σας παρακαλώ κάντε μπλοκ ότι άλλο προφίλ σας στέλνει με το όνομά μου. Και μην ανοίγετε καν τα μηνύματα που σας στέλνουν και μου λέτε πως σας ζητάνε τραπεζικούς λογαριασμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.