ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Πατούλης: «Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας – Είναι προσωπικά & δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα» (βίντεο)

Γ.Πατούλης: «Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας – Είναι προσωπικά & δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα» (βίντεο)

Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα, το τελευταίο διάστημα περνάνε στο γάμο τους μια μεγάλη κρίση.

​Μιλώντας σε ιστοσελίδα, η Μαρίνα Πατούλη “έλυσε” τη σιωπή της και εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της και εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο Πατούλη.

Το ζευγάρι μετράει 35 χρόνια γάμου, συνεπώς η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού ξάφνιασε τους πάντες. Ο Γιώργος Πατούλης έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην τοποθετηθεί δημόσια για το φλέγον ζήτημα.

Ωστόσο, η Αντελίνα Βαρθακούρη επικοινώνησε μαζί του και εκείνος αρκέστηκε να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν θέλει να σχολιάσει κάτι.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πατούλης είπε: “Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.