Μ.Πατούλη: «Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου» (βίντεο)

Μ.Πατούλη: «Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια – Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου» (βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Κυριακής 21 Μαρτίου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», σχετικά με το πρόβλημα της υγείας που την οδήγησε τις προηγούμενες ώρες εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω».

Όταν δε η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε για την επικοινωνία που έχει τις τελευταίες ώρες από τον σύζυγο της, Γιώργο, η Μαρίνα Πατούλη οδηγήθηκε αρχικά σε μια παύση κάποιων δευτερολέπτων. Στη συνέχεια αποκρίθηκε λιτά «όχι» διαψεύδοντας όσα είπε μια μέρα νωρίτερα στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο στενός συνεργάτης του συζύγου της, Χάρης Ρώμας.

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.