ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σ.Τσαφούλιας: «Συγχαρητήρια στη Ν.Γερμανού που δεν είπε συγγνώμη στον Ζ.Μελά»

Σ.Τσαφούλιας: «Συγχαρητήρια στη Ν.Γερμανού που δεν είπε συγγνώμη στον Ζ.Μελά»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στάθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

«Έχουν ανοίξει οι πύλες. Αυτές οι συμπεριφορές με κατάχρηση εξουσίας, είναι όσο υπάρχει ο άνθρωπος. Αυτό πρέπει να αλλάξει και να μην φοβούνται να μιλήσουν. Δεν μπορείς να βγαίνει και να μην αγκαλιάζεις αυτήν την προσπάθεια. Αν δεν μιλάς σε μια κόντρα θύτη και θύματος είναι σαν να παίρνεις το μέρος του θύτη. Να μπορώ να πω ελεύθερα στην κόρη μου π.χ. να γίνει τραγουδίστρια», ανέφερε ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ».

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δεν ζήτησε από τον τραγουδιστή… Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού. Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί;», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους. Π.χ. η Ναταλία έχει εκφραστεί πολύ θετικά για το Έτερος Εγώ αλλά δεν με ξέρει. Αν αύριο εγώ βγω διεστραμμένος, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που της άρεσε το Έτερος Εγώ;», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.