ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δύο βασικά μυστικά για να κάνετε ακόμη πιο εύκολο το σιδέρωμα

Δύο βασικά μυστικά για να κάνετε ακόμη πιο εύκολο το σιδέρωμα

Το σιδέρωμα αποτελεί εφιάλτη για τα περισσότερα σπίτια, καθώς χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο, ενώ είναι και ιδιαίτερα κουραστικό.

Πάντα υπάρχουν μικρές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γίνουν όλα πιο εύκολα. Για παράδειγμα, στο σιδέρωμα μπορείτε να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα για να κάνετε λιγότερο χρόνο και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω δύο βασικές συμβουλές:

1. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό όταν σιδερώνετε

Μπορεί να έχετε ακούσει πως επιτρέπεται να βάζετε ό,τι νερό θέλετε μέσα στο σίδερό σας (κρύο ή ζεστό), αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αν θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με αυτή τη βαρετή οικιακή δουλειά. Βάλτε στο σίδερό σας ζεστό νερό (ή αποσταγμένο). Το ζεστό νερό έχει την ιδιότητα να σταματάει την απόφραξη των τρυπών του σίδερου και έτσι ο ατμός και το νερό βγαίνουν, πιο εύκολα και τα ρούχα σιδερώνονται στο μισό χρόνο.

2. Ακολουθήστε τη σωστή τεχνική

Το σιδέρωμα για να γίνεται γρήγορα θέλει σωστή τεχνική. Αυτό σημαίνει:

Σιδερώνουμε πάντα σε παράλληλη τροχιά και ποτέ με κυκλικές κινήσεις.

Πρώτα τα στριφώματα, τους γιακάδες και τα μανίκια.

Τα μαύρα και τα σκουρόχρωμα σιδερώνονται πάντα από την ανάποδη μεριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα ευαίσθητα ρούχα βάζουμε μια λεπτή πετσέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.