ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Η Φάρμα»: Η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση (βίντεο)

«Η Φάρμα»: Η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση (βίντεο)

Η Σοφία Παυλίδου, άφησε «άφωνους» τους συμπαίκτες της στην «Φάρμα», καθώς τους ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Η δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας για την ασυλία αλλά και το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, την έκαναν να πάρει μια δύσκολη απόφαση κατά την διαδικασία επιλογής του επόμενου μονομάχου:

​«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι το ταξίδι της Φάρμας τελειώνει εδώ. Πέρασα πολύ ωραία αλλά αυτή η δυσφορία με έκανε να το σκεφτώ, Αποχωρώ και δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Θα νιώθω ανεύθυνη για τα παιδιά μου.

​Δεν θέλω να έχω στο μυαλό μου ότι θα σταματήσει να είναι διασκεδαστικό μετά από αυτήν την δυσφορία. Δεν είναι βεβιασμένη απόφαση, πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να ξαναβρώ τον εαυτό μου μετά από αυτό.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι ξαφνιάστηκαν με την ανακοίνωση, αφού κανείς δεν γνώριζε τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.