ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

O εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την λάσπη από το αυτοκίνητό σας

O εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την λάσπη από το αυτοκίνητό σας

Σε όλους έχει τύχει να έχουν ένα αρκετά βρώμικο εσωτερικό αυτοκινήτου, που κάποιες φορές μπορεί να έχει λερωθεί ακόμη και από λάσπη.

Ακόμα δυσκολότερο είναι να κρατήσεις τους λεκέδες από λάσπη μακριά από τα πατάκια του αυτοκινήτου, μια άβολη κατάσταση που γνωρίζει κάθε οδηγός.

Πώς απομακρύνουμε όμως αποφασιστικά την ξεραμένη λάσπη από την καμπίνα του αυτοκινήτου;

Ο ενδεικνυόμενος τρόπος δράσης μάς λέει πως ρουφάμε πρώτα με την ηλεκτρική σκούπα όσο περισσότερη βρομιά γίνεται. Ακόμα και αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, πιέζοντάς τη στα πιο λεκιασμένα και επίμονα σημεία.

Κάποιοι λεκέδες θα επιμείνουν όμως, κι εδώ μπαίνει στο κάδρο η πατάτα, όπως μας συμβουλεύει η ιστοσελίδα Quick and Dirty Tips. Τρίβουμε πάνω στα σημεία μια καθαρισμένη ωμή πατάτα, επιμένοντας.

Είναι τα ένζυμα της πατάτας αυτά που θα διαλύσουν την ξεραμένη λάσπη, αφαιρώντας τα στίγματα από τη μοκέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφήνουμε την περιοχή να στεγνώσει καλά και την περνάμε μετά με ένα βρεγμένο πανί για να απομακρύνουμε τα υπολείμματα της πατάτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.