ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να φυλάξετε τις φράουλες στην κατάψυξη

Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να φυλάξετε τις φράουλες στην κατάψυξη

Η κατάψυξη είναι μία από τις πιο χρήσιμες ανακαλύψεις του ανθρώπου, καθώς μπορείς να διατηρήσεις φρέσκα φρούτα και λαχανικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι φράουλες, που αποτελούν ίσως ένα από τα αγαπημένα φρούτα μικρών και μεγάλων.

Τα αγαπημένα μας ντελικάτα φρουτάκια μπορούν να διατηρηθούν για ακόμη περισσότερο καιρό αν καταψυχθούν, για να απολαμβάνουμε τη γεύση τους σε smooothies, muffins και κρέμες ακόμη και μέσα στον χειμώνα. Αντί να ψάχνεις στην κατάψυξη του σουπερμάρκετ για σακουλάκια με κατεψυγμένες φράουλες, μπορείς όσο ακόμη τις βρίσκεις στα ράφια του μανάβη να φτιάξεις τα δικά σου αποθέματα.

Η διαδικασία είναι απίστευτα εύκολη και δεν θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά. Πλένεις τις φράουλες, αφαιρείς το κοτσάνι και τις κόβεις στη μέση ή σε τέταρτα. Είναι καλύτερο να τις κόψεις από το να τις αφήσεις ολόκληρες, για να ξεπαγώνουν πιο γρήγορα αλλά και να αναμιγνύονται πιο εύκολα στο μπλέντερ όταν φτιάχνεις smoothies.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια τοποθετείς τα κομμάτια, σε μονή στρώση, πάνω σε ταψάκι που χωράει στην κατάψυξη σου, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Άφησε και μια μικρή απόσταση μεταξύ των κομματιών, για να μην κολλήσουν όταν καταψυχθούν. Βάζεις το ταψί στην κατάψυξη και τις αφήνεις να παγώσουν. Όταν είναι έτοιμες απλά τις μεταφέρεις σε σακουλάκια τροφίμων που κλείνουν αεροστεγώς και τις διατηρείς στην κατάψυξη μέχρι να τις χρειαστείς. Τόσο απλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.