ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κρίσιμη επέμβαση για Έλληνα τραγουδιστή που είχε φτάσει τα 260 κιλά (φώτο)

Κρίσιμη επέμβαση για Έλληνα τραγουδιστή που είχε φτάσει τα 260 κιλά (φώτο)

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του μετά την τοποθέτηση γαστρικού δαχτυλιδιού στο στομάχι του, με στόχο να χάσει βάρος.

Ως αποτέλεσμα ήταν να υποβληθεί σε 20 χειρουργεία ενώ την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμη.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική Euromedica της Ρόδου και μεθαύριο αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για 21η φορά.

Μάλιστα μετά την 21η χειρουργική επέμβαση πρόκειται να μεταβεί στη Γερμανία για ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο στομάχι.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου, Sky, για την περιπέτεια της υγείας του, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παίρνει τόσα πολλά φάρμακα ενώ τα χέρια του είναι κατατρυπημένα από τους ορούς, σε σημείο που αν τον δει κάποιος δεν θα τον αναγνωρίζει.

«Θα νομίζει ότι είμαι ναρκομανής με τόσα τρυπήματα στα χέρια» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 183 κιλά μετά την επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και τώρα δίνει αγώνα δρόμου για να ξεφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.