ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η Ζήνα Κουτσελίνη – Είναι κλεισμένη στο καμαρίνι της

Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η Ζήνα Κουτσελίνη – Είναι κλεισμένη στο καμαρίνι της

Η στενή συνεργάτης του Γιώργου Καραϊβάζ, Ζήνα Κουτσελίνη, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση της στυγνής δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nassosblog.gr, η παρουσιάστρια, η οποία συνεργαζόταν καθημερινά με τον Γιώργο Καραϊβάζ στα πλαίσια της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραμένει κλεισμένη μέσα στο καμαρίνι της και κλαίει συνεχώς.

Προσπαθεί να είναι ψύχραιμη αλλά δεν μπορεί, ενώ παραμένει στο κανάλι και περιμένει οποιαδήποτε πληροφορία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρουσιάστρια είχε τεράστια αδυναμία στον Γιώργο παρά τις «κόντρες» τους στον αέρα. Είχε μεγάλη εκτίμηση στην δουλειά και σεβασμό στα χρόνια του.

Μάλιστα, μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής η παρουσιάστρια είναι στις εγκαταστάσεις του καναλιού, έχοντας ακυρώσει όλα τα ραντεβού της.

Φυσικά, δεν είναι μόνο εκείνη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δεν μπορεί να πιστέψει ότι λίγες ώρες πριν αποχαιρετούσε τον Γιώργο για το Σαββατοκύριακο και κανείς τους δεν πίστευε πώς θα τον έβλεπαν για τελευταία φορά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.