ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Σταμούλης: «Ο Δ.Ουγγαρέζος μου οφείλει μία συγγνώμη – Με προσβάλαν όσα είπε για μένα»

Κ.Σταμούλης: «Ο Δ.Ουγγαρέζος μου οφείλει μία συγγνώμη – Με προσβάλαν όσα είπε για μένα»

Ο Κρις Σταμούλης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για το Survivor και την εμπειρία του, όμως αναφέρθηκε και σε ένα συμβάν που τον ενόχλησε στην επίσκεψή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Κρις Σταμούλης είχε δώσει συνέντευξη στο Πρωινό, μετά την προβολή της οποίας έγιναν κάποια σχόλια που τον ενόχλησαν. Μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε έξω από τα δόντια.

«Έδωσα μια συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να κάνω μια συνέντευξη. Συμφώνησα μετά χαράς. Κάναμε ένα γύρισμα και το concept ήταν να μιλήσουμε για το Survivor και για τη ζωή μου γενικά. Παίχτηκε το βίντεο στην εκπομπή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μετά την προβολή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου ιδιότητα και την μόρφωσή μου. Το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Φαίης Σκορδά, άρχισε να γελάει.

Υπήρχαν κάποια πλάνα στο βίντεο, όπου ήμουν σε μία βιβλιοθήκη και κοιτούσα κάποια βιβλία και λέει «φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά αυτά τα βιβλία». Στη συνέχεια λέει η Φαίη Σκορδά «έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί» κι εκείνος απάντησε «Ναι, Αστερίξ». Και όταν έπαιξαν κάποια πλάνα ΄που έκανα γυμναστική όπως μου ζητήθηκε, είπε: «Κοιτάξτε τον. Θα εμπιστευόσασταν αυτόν τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο»;

Χωρίς να με γνωρίζεις, ξέρεις αν έχω διαβάσει βιβλία, αν είμαι μορφωμένος ή όχι; Έχω τελειώσει δύο πανεπιστημιακές σχολές. Δεν θα μπορούσα να τις έχω τελειώσει αν δεν διάβαζα. Αλλά ακόμη και αν δεν διάβαζα βιβλία, αυτό δίνει το δικαίωμα στον κ. Ουγγαρέζο να με προσβάλλει και να με ειρωνευτεί;

Ξέρεις αν είμαι καλός επαγγελματίας ή όχι; Με έχεις δει να αγορεύω στο δικαστήριο; Έχεις ακούσει κάποιο παράπονο από πελάτη μου, ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να με εκθέσεις πανελληνίως και να μου πεις ότι δεν είσαι καλός στο επάγγελμά μου; Είναι σαν να με υποσκάπτει επαγγελματικά», είπε ο Chris Σταμούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με καλείς στην εκπομπή να κάνω ένα βίντεο, εγώ δέχομαι και με σχολιάζεις ειρωνικά; Το θεωρώ απαράδεκτο. Η παιδεία μου μού έχει μάθει ότι όταν έχεις έναν προσκεκλημένο στο σπίτι σου τον σέβεσαι. Είπε αυτά που είπε χωρίς να μπορώ να απαντήσω εγώ. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Δεν τα λες με την παρέα σου αυτά για να το δεχτώ. Τα λες σε ένα κανάλι. Έχει μία δύναμη και με γελοιοποιείς χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Για μένα θα έπρεπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που είπε, γιατί δεν με ξέρει προσωπικά», κατέληξε ο Κρις Σταμούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.