Λ.Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του» (βίντεο)

Λ.Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του» (βίντεο)

Η γνωριμία του Λευτέρη Πανταζή με τον Τριαντάφυλλο μετρά περίπου 30 χρόνια καθώς γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους.

«Ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε. Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα λιγάκι, τον έβαλα στη θέση του. Μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη κι εκεί τελείωσε το θέμα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Αυτό που βλέπετε είναι η αλήθεια. Σ’ αγαπάει, μπορεί να τσατιστεί και να σε προσβάλει ή μόλις δει ότι έρχεται καμιά κάμερα να γίνει γλυκούλης», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.