ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την συνεπιμέλεια των παιδιών τους αποφάσισαν Κ.Γουέστ και Κ.Καρντάσιαν

Την συνεπιμέλεια των παιδιών τους αποφάσισαν Κ.Γουέστ και Κ.Καρντάσιαν

Σύμφωνα με νέα έγγραφα, που κατατέθηκαν στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν συμφώνησαν στη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Αυτό συνεπώς σημαίνει πως κανένας από τους δύο δε χρειάζεται να πληρώνει διατροφή.

Ο δικηγόρος του Κάνιε Γουέστ κατέθεσε στο δικαστήριο την απάντηση του για την αίτηση διαζυγίου, που είχε υποβάλλει η Κιμ Καρντάσιαν και τα έγγραφα, που προσκόμισε είναι ακριβώς ίδια με αυτά της πρώην συζύγου του. Συμφωνούν ότι η αιτία για τον τερματισμό του γάμου τους είναι οι ασυμβίβαστες διαφορές, που είχαν μεταξύ τους.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να έχουν από κοινού την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και θέτουν ως αίτημα στο δικαστήριο να μην χορηγήσει διατροφή σε κανέναν από τους δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα του διαχωρισμού της περιουσίας τους μετά το διαζύγιο δεν προκύπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς σύμφωνα με την αίτηση, που υπέβαλε πριν από περίπου ένα μήνα η Κιμ Καρντάσιαν, το ζευγάρι είχε συνάψει ένα προγαμιαίο συμφωνητικό. Αυτό σημαίνει πως σε όλη την διάρκεια του έγγαμου βίου τους, είχαν την περιουσία τους διαχωρισμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.