ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Stefania: «Μοναδικός μου στόχος για την Eurovision είναι η πρώτη θεση»

Stefania: «Μοναδικός μου στόχος για την Eurovision είναι η πρώτη θεση»

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021 μίλησε για την διοργάνωση και αποκάλυψε τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη τραγουδίστρια μέσω live στο επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram, από τα στούντιο της ΕΡΤ, απάντησε σε ερωτήσεις των χρηστών της πλατφόρμας, μαζί με τους τέσσερις χορευτές που θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, δηλαδή με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου, Νίκο Κουκάκη και Κώστα Παυλόπουλο.

Η Stefania δήλωσε πως στόχος της είναι το βραβείο της Eurovision 2021 και τόνισε πως είναι χαρούμενη που η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, πλασάρεται στο top 10 των στοιχημάτων όσον αφορά στις πιθανότητες νίκης.

Ακόμα, η ίδια ανέφερε πως το ρούχο που θα φορέσει στη Eurovision 2021, φέρει την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου.

Επίσης, όσον αφορά στη σκηνική εμφάνιση του τραγουδιού δια χειρός Φωκά Ευαγγελινού, η Stefania αρκέστηκε να πει πως δεν θα δούμε τον Πήγασο, που είναι βασικό στοιχείο του βίντεο κλιπ, και στο Ahoy Arena, αλλά έσπευσε να σημειώσει πως ό,τι γίνει, «θα είναι εκπληκτικό».

Άλλωστε, δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου επιβεβαιώνουν λεγόμενα του επικεφαλής της Eurovision 2021, Twan van de Nieuwenhuijzen, σύμφωνα με τα οποία «μια χώρα θα παρουσιάσει κάτι επί σκηνής που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του θεσμού», και υπογραμμίζεται πως αυτή θα είναι η Ελλάδα.

Πάντως, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021 πρόσθεσε πως είναι φαν της Ariana Grande, της αρέσει το «Survivor» και από τις φετινές συμμετοχές του μουσικού διαγωνισμού ξεχωρίζει εκείνες της Κύπρου, της Ισπανίας, της Ελβετίας και της Γερμανίας.

Επιπλέον, η ίδια ερωτηθείσα για το μέλλον της μετά τη Eurovision, απάντησε πως θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα της Έλενας Παπαρίζου και να κάνει συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα συμμετέχει στη Eurovision 2021, που θα γίνει στο Ρότερνταμ από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, με το τραγούδι «Last Dance» που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.