ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Μουτσινάς για Τριαντάφυλλο: «Σήμερα θα πρέπει να αποχωρήσει»

Ν.Μουτσινάς για Τριαντάφυλλο: «Σήμερα θα πρέπει να αποχωρήσει»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για ακόμη μία φορά το Survivor και πιο συγκεκριμένα τον Τριαντάφυλλο και τον χθεσινό του λόγο στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση του τραγουδιστή, μια μερίδα του κοινού τάχθηκε στο πλευρό του ενώ μία άλλη υποστήριξε ότι ήταν μια κίνηση στρατηγικής και αν ήθελε να αποχωρήσει, έπρεπε να το κάνει οικειοθελώς. Όπως κάθε μεσημέρι έτσι και σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε όσα έγιναν στο Survivor μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» και φυσικά αναφέρθηκε στην κίνηση του Τριαντάφυλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανονικά, γιατί τον έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος, θα έπρεπε να φύγει σήμερα. Εγώ αυτό περιμένω, γιατί με τον κόσμο συνεννοείται απόλυτα. Βέβαια, αφήνω ένα ερωτηματικό γιατί μας τα μπέρδεψε εμάς που τον στηρίζουμε. Μας είπε στην αρχή ότι θέλει να φύγει, μας είπε όμως ότι θέλει να περάσει και τον Ντάνο, είπε ότι δεν μετράει υποψηφιότητες αλλά έχει άλλες δύο για να περάσει τον Ντάνο. Είπε διάφορα… Εμένα θα μου άρεσε να πει “φεύγω”. Πώς έφυγε ο Καλίδης; Όλα τα νυχτερινά σχήματα φεύγουν κάποια στιγμή. Πώς θα κλείσει για το καλοκαίρι; Θα κάθεται να κάνει μπάνιο με την Καρολίνα;» υποστήριξε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.